Om oss

"Kjære potensielle samarbeidspartner,

Digital Bassengsikkerhet er den ledende leverandøren av digital sikkerhetsteknologi for bade- og svømmeanlegg i Norden. Vi tilbyr innovative løsninger basert på avansert kunstig intelligens og maskinlære. Alt dette finnes i Lynxight, som er en sterk bidragsyter til økt sikkerhet og en mer effektiv drift i bade- og svømmeanlegg, både for inne- og utebasseng.

Med rundt 35 års erfaring i fra bade- og svømmebransjen ble Digital Bassengsikkerhet etablert med en visjon om å:

  • forbedre sikkerheten betraktelig for gjestene,
  • forbedre de interne arbeidsvilkårene for badevaktene,
  • gi nøyaktig og faktabasert bade- og svømmedata til ledelsen, samt
  • øke driftseffektiviteten i bade- og svømmeanlegg i Norden igjennom innovativ bruk av AI-teknologi og maskinlæring.

Med vår allsidige bakgrunn har vi opparbeidet oss bred og god erfaring med å kjenne til hvilke utfordringer, behov og ønsker man gjerne har rundt sikkerhetsaspektet ved å drifte bade- og svømmeanlegg.

Vår unike preventive drukningsalarm, sammen med sanntids og historiske data, gir et meget fremtidsrettet verktøy både for badevakter og ledelse. Service, nærhet til markedet og tilgjengelighet har alltid høyeste prioritet hos oss!

Tross vår unge alder er det allerede bygget opp et særdeles godt rykte i markedet. Vi forstår viktigheten av å være tilgjengelig og løsningsorientert, og er av de enkle grunner en leverandør og partner en kan stole på over tid."

Med vennlig hilsen Tor-Petter, Eirik og Florian.

Ønsker du mer informasjon eller en presentasjon?